fbpx
Man en vrouw in loopoutfit

Waarom bedrukte sportartikelen jouw bedrijf promoten

Waarom bedrukte sportartikelen jouw bedrijf omhoog helpen

Bedrukte sportartikelen als sponsoring

Iedereen komt regelmatig in contact met sport. Al spelen ze het zelf of kijken ze het, elke persoon heeft een connectie met een sport. Dit opent voor vele bedrijven deuren om reclame te maken door middel van bedrukte sportartikelen. Door het bedrukken van sportartikelen zoals kledij, ballen, raketten… sponsor je niet enkel je bedrijf, maar geef je ook mooie herinneringen aan mensen.

De mensen die rondlopen met jouw bedrukte artikelen dienen als uithangbord voor jouw bedrijf. Het grote voordeel hiervan is dat er vaak veel mensen samen komen tijdens het sporten. Denk maar aan sportkampen, groepslessen, sportmatchen… Bedrukte sportartikelen vind je overal en zijn perfect om reclame te maken voor jouw bedrijf.

Verschillende soorten producten

Verschillende soorten sporten betekent verschillende soorten artikelen. Daarom heb je een ruim assortiment aan bedrukte sportartikelen. Van ballen, tot kleren tot accessoires, alles kan bedrukt worden. Daarnaast zijn er verschillende kleuren. Je kan de producten bedrukken in de kleuren van jouw bedrijf of je zou er voor kunnen kiezen om ze te bedrukken in het thema van een bepaald evenement. Bijvoorbeeld als de Rode Duivels een belangrijk toernooi spelen kan je de Belgische driekleur kiezen.

Een ander voordeel aan sport is dat dit een activiteit van lange duur is. Dit betekent dat ze niet even kijken naar je logo op de producten, maar voor een lange tijd. Zo onthoudt de persoon die interactie had met de sportmatch vast en zeker jouw bedrijf. Al stond jouw logo nu op de bal, het racket of op de kleren, iedereen zal jouw bedrukte sportartikelen zien en onthouden.

Geen idee welke artikelen je zou moeten kiezen? Neem een kijkje op onze webshop of neem inspiratie van de onderstaande ideeën:

 

 Standaard bedrukte volleybal

 Standaard voetbal om te bedrukken

 Gele bedrukbare tennisbal.

 

  • Bedrukte hoofddeksels: Niet enkel tijdens het spelen, maar ook tijdens het kijken naar een sport kunnen hoofddeksels handig zijn. In de winter is een muts dragen ideaal tegen de koud. Bij sporten zoals tennis of golf zijn petten of een zonneklep dan eerder ideaal in de zomer. Laat jouw logo op deze producten bedrukken, zodat de sporters en supporters rondlopen met jouw bedrijf op hun hoofd. Bekijk ook zeker onze blog over bedrukte petten. Niet enkel handig als bedrukt sportartikel, maar ook als dagelijks accessoire.

 

Zwarte sportmuts bedrukt met logo

 Witte sportpet bedrukbaar met logo

 Bedrukbare zonneklep roze

 

  • Bedrukte sportflessen: Hydrateren is heel erg belangrijk tijdens het sporten. De moderne tijden zorgen er ook voor dat we dit op een milieubewuste manier doen. Daarom zijn bedrukte sportflessen een ideaal artikel om jouw bedrijf te promoten. De verschillende kleuren en maten zorgen ervoor dat jij de bidon kan kiezen die perfect bij jou past. Lees onze blog over alternatieve voor bedrukte dopper flessen voor meer informatie en inspiratie.

 

 Bedrukte sportbidon in verschillende kleuren

 Bedrukte sportfles met tuitdeksel

 Portis sportflessen te bedrukken in verschillende kleuren

 

  • Bedrukte sportkledij: Bij sporten hoort ook aangepaste kledij. Elke sport heeft andere soort kledij nodig. Het ruim assortiment aan sportkledij zorgt ervoor dat jij de kleding vindt die je zoekt. T-shirts, broeken/shorts, vesten, handschoenen en sjaals, schoenen, sweaters en nog veel meer, de opties zijn eindeloos. Bij het opstarten van een sportclub of als je nieuwe kleren voor je bestaande sportclub nodig hebt zijn bedrukte sportartikelen zoals kledij natuurlijk ook handig. Je vindt ongetwijfeld de juiste kleuren, patronen en pasvormen. Het logo, de nummers en de sponsoren worden er op bedrukt in de beste kwaliteit.

 

 Bedrukte voetbal shirt zwart en geel

 Bedrukte loopschoenen rood

 Zwarte bedrukbare sporthandschoenen

 

Andere producten voor deze zomer

Check ook onze blogs over bedrukbare artikelen voor deze zomer:

You may also like