fbpx

Alternatieven voor bedrukte dopper flessen

Alternatieven voor bedrukte dopper flessen

Herbruikbare waterflessen, alternatieven voor bedrukte doppers

Bye bye dopper, laten we samen kijken voor alternatieve herbruikbare waterflessen:

De bedrukte Dopper flessen zijn door vele distributeurs zoals Astria Promo Gifts, zowel in Nederland als in België, groot gebracht. Tot vandaag was deze een erg populaire waterfles, een hebbeding voor mensen die herbruikbare waterflessen hoog in het vaandel dragen. Maar tijden veranderen en waterflessen evolueren mee. Ze worden beter en duurzamer.

Een herbruikbare waterfles is een ideaal cadeau om je waardering te uiten aan verschillende klanten, werknemers, werkgevers, en zo meer.
Bovendien toont het aan dat je als bedrijf rekening houdt met het klimaat en de oceanen. Het toont met andere woorden aan hoe duurzaam je bedrijf is.

BESTEL NU

De dopper zag er fraai uit, maar de dag van vandaag zijn er zoveel leukere alternatieven voor deze ouderwetse plastic waterfles van dopper.
En voor diegene die plastic een brug te ver vinden zijn er heel wat te koop zoals van metalen of echt glas die ook bedrukt worden met jouw logo er op.

In tegenstelling tot wegwerp PET-flessen zijn herbruikbare waterflessen dus een perfect cadeau, ook voor onze oceanen!

Er zijn zo veel verschillende soorten herbruikbare waterflessen waardoor Dopper wat op de achtergrond raakt en niet meer mag verkocht worden door distributeurs in relatiegeschenken. Het was een mooi verhaal, maar dat is nu afgelopen!

Vraag zeker een vrijblijvende een offerte aan!

Natural Bottle herbruikbare waterfles als alternatief voor bedrukte dopper flessen

Neen, Astria Promo Gifts doet niet meer mee aan de distributie van dopperflessen. Er zijn zó veel betere alternatieven voor herbruikbare waterflessen, kijk en vergelijk op de webshop.

Ken je de hervulbare drinkfles van Retap al?

  • Retap is een herbruikbare waterfles van heel sterk glas. Door het gebruik van sterk glas kunnen de flessen redelijk dun geproduceerd worden. Hierdoor is het gewicht te vergelijken met het gewicht van andere hervulbare of herbruikbare waterflessen zoals die van dopper.
  • Ook deze glazen hervulbare drinkflessen van Retap kunnen perfect bedrukt worden met een logo of naam.

Wat is de inpact van één herbruikbare waterfles?

  • Eén herbruikbare waterfles voorkomt dat 40 wegwerpflessen in onze oceanen belanden
  • 125 miljoen kilo, zoveel plastic we samen uit onze oceanen weghouden.
  • Elk jaar belandt er 8 miljoen ton plastic afval in onze oceanen, dit wordt niet afgebroken.
  • Per minuut worden er 1 miljoen single-use plastic waterflesjes verkocht.

Laten we samen strijden tegen de vervuiling! Als bedrijf kan je hier een mooie functie in hebben. Bovendien zal dit gerespecteerd worden door zowel klanten als werknemers.

Samen laten we de dopper voor wat het is, en kijken voortaan uit naar betere alternatieven voor de herbruikbare waterflessen. Vraag vrijblijvend informatie aan:

 

Vraag vrijblijvend een offerte

Click or drag a file to this area to upload.
Mogelijke bestandstypes: pdf, ai, eps, psd, jpg, jpeg, png, doc, docx, gif

 

 

You may also like

Leave a comment