fbpx

Astria is al jaren een gevestigde waarde op het gebied van corporate branding en gadget marketing. De doelstelling van Astria is organisaties te ondersteunen bij het uitdragen van de naamsbekendheid via gepersonaliseerde gadgets en promowear op beurzen, tijdens evenementen, etc.

Door flexibiliteit, originaliteit, ervaring en een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding te combineren weet Astria uw merk net zoals een ster nog lang te laten naschitteren bij uw klanten en prospects.

Aarzel niet om ons te contacteren.

o

o

Waarom moet je kiezen voor Astria?

Flexibiliteit

Onze service is flexibel, wilt u een product vroeger dan de normale levertermijn? Zeg het ons, en we kunnen zien wat we voor u kunnen doen! U kunt ook steeds vrijblijvend een offerte aanvragen.

Ruim aanbod

Het assortiment op onze webshop is heel erg uitgebreid. Toch is dit slechts een selectie gemaakt van de meest courante promotieartikelen. Wanneer je iets zoekt en niet kan vinden op onze webshop, dan kan je ons steeds contacteren. Door ons groot netwerk, kunnen we namelijk bijna elk product leveren met of zonder bedrukking.

Toonzaal

Indien u niet helemaal zeker bent van het product dat u wilt bestellen, spring gerust eens binnen in onze toonzaal! Hier kun je namelijk een rond snuisteren tussen onze verschillende producten, en kunt u onze producten eens passen, bekijken, … Zo bent u zeker van wat u wilt!

Duurzaam

Wij bij Astria, zijn erg begaan met de natuur. Daarom hebben we ook een groot aanbod producten in duurzame grondstoffen, zoals bamboe en tarwevezel. Deze zijn onuitputtelijk en CO2 neutraal. Verschillende producten die we aanbieden beschikken over ecologische labels. Bedrukkingen van t-shirt en truien doen we ook zelf, zo dragen we ons steentje bij aan de natuur!

Eigen expertise

Wilt u eens iets originelers doen? Kom gerust eens langs! Met onze expertise kunnen we u originele en op maat gemaakte producten aanbieden, die aan uw eisen voldoen. Voor elk idee of doel is er wel een gepast gadget te vinden!

 

 

Bericht verzenden

 

 

Algemene voorwaarden (pdf)