fbpx
bedrukbare standaard voetbal.

Waarom bedrukte ballen klanten oplevert

Waarom bedrukte ballen klanten oplevert

Veel gebruikt en door veel gebruikt

Sporten brengt mensen samen. Zeker balsporten is iets wat voor veel mensen mooie herinneringen heeft opgeleverd. Zorg er voor dat jouw bedrijf ook opgenomen in deze herinneringen. Bedrukte ballen zijn niet alleen goed om op te vallen in herinneringen, balsporten worden vaak beoefend met verschillende mensen tegelijk. Dit zorgt ervoor dat verschillende mensen in contact komen met jouw bedrijf. Zo krijg je potentiële nieuwe klanten of worden oude klanten herinnerd aan jouw bedrijf.

bedrukbare standaard voetbal.

Gele bedrukbare tennisbal.

Witte bedrukbare golfbal.

Verschillende soorten ballen voor elke sport

Een groot voordeel aan het bedrukte ballen is dat je verschillende doelgroepen hiermee bereikt. Voor de jongste hebben we plastic ballen die iets kind vriendelijker zijn, voor de iets gevorderde balsporters hebben we verschillende soorten ballen.

Ons ruim assortiment aan ballen zorgt ervoor dat we voor elke sport iets kunnen bieden. Dit is dus niet enkel interessant voor bedrijven, maar ook voor sportclubs. Door de topkwaliteit van onze ballen zijn deze niet enkel geschikt voor het recreatief sporten, maar ook voor het sporten in clubverband.

Op zoek naar bedrukte ballen voor jouw sport? Hier zijn enkele links die jou leiden naar ons assortiment aan ballen:

  • Voetballen: Niet enkel de meest beoefende sport op aarde, maar ook een sport dat bijna altijd met meerdere tegelijk wordt   gespeeld. Dit zorgt voor extra veel blootstelling.

bedrukte retro voetbal met brasil op

Vol bedrukte voetbal. Blauw en wit

Standaard voetbal om te bedrukken

 

  • Tennisballen: Nu de zomer er bijna aankomt, kan het tennissen weer volop beginnen. Wees goed voorbereid door het bedrukken van tennisballen. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

 

Bedrukbare oranje tennisbal.

Groene bedrukbare tennisbal.

Bedrukbare witte tennisbal.

 

  • Volleyballen: De sport dat elk seizoen gespeeld wordt, maar vooral in de zomer goed is voor reclame te maken. Op het strand beachvolleyballen is de perfecte activiteit voor de zomer. Zorg er dus voor dat ze dit doen met ballen met jouw logo op.

 

Standaard bedrukbare volleybal.

Gele bedrukbare volleybal.

 

  • Strandballen: Een iets goedkoper maar daarom zeker geen slechtere optie. Elke zomer weer is het strand gevuld met strandballen. Dit is het perfecte promotie materiaal voor jouw bedrijf.

Standaard bedrukbare strandbal.

  • Neem zelf een kijkje: Staat de sport die je zoekt hier niet tussen? Neem dan zeker een een kijkje in onze webshop waar je zeker de bedrukte ballen voor jouw bedrijf vind.

Andere producten voor deze zomer

Check ook onze andere blogs over bedrukbare artikelen voor deze zomer:

You may also like