fbpx

U bevindt zich in de rubriek Zonnebrillen
Home > Gifts & Gadgets > Zonnebrillen

Om jouw zoekopdracht te verfijnen kan je een bepaalde kleur selecteren of op trefwoord zoeken in de geselecteerde categorie.
Offerte aanvragen: selecteer een product, vul aantal en bedrukking in. Upload het logo en druk op toevoegen.
Je kan meerdere producten toevoegen. Druk vervolgens op aanvragen en vul jouw gegevens en extra details in. Dien jouw aanvraag in door op verzenden te drukken. We beantwoorden uw aanvraag binnen de 48 uur.

 

 
Als specialist van promotionele zonnebrillen bieden we de beste oplossing voor zonnebrillen, zelfs met een klein budget of snelle levertijd! Onze zeer vakkundige ontwerpers kunnen snel super mooie visuals voor u verzorgen, zodat u precies weet wat u krijgt!

Ons productieteam is ook zeer bekwaam en zorgt ervoor dat elke Promospecs zonnebril gemaakt wordt volgens uw specifieke ontwerp. Alle brillen worden met zorg ingepakt en verscheept van ons magazijn in Europa of Azië.

Of u nu een voorraad bril met een simpele opdruk op de pootjes of een volledig custom made zonnebril in een full color bedrukt hoesje nodig heeft, wij zullen dit snel, in de beste kwaliteit en met de beste service voor u verzorgen! En vergeet niet dat alle producten in deze brochure slechts voorbeelden zijn. Dus als u een specifiek idee heeft, aarzel dan niet en neem zeker contact met ons op!