fbpx

De kans dat uw klanten, zakencontacten of collega’s Pasen associëren met paaseieren is groter dan de associatie met de belangrijkste verrijzenis eeuwen geleden. Pasen is dan ook het uitgelezen moment om uw chocolade-verslaving te laten verrijzen en te genieten van allerlei paasgadgets. De medewerkers van Astria likten alvast hun paashaaspootjes rein om u met propere pootjes alvast smakelijke paasgadgets te serveren.

Praline in gekleurde verpakking


“Life is like a box of chocolate you never know what you’re going to get”. We kunnen dit citaat van Forrest Gump alleen maar toejuichen en bevelen dan ook de bovenstaande verassingsbox aan. De mini chocoladeversnaperingen zijn gewikkeld in een folie en bevatten verschillende smaken: cherry, rum, brandy, advocate, noten.

Afmetingen: 55x35xh85 mm
Minimum afname: 1.000 stuks

 

Chocolade paasei in doos


U wil graag professioneel opvallen tijdens uw paasevenement? U zit met een ei en kan het niet kwijt? Wij helpen u beide zaken te combineren en bieden gepersonaliseerde chocolade eieren aan. Er is keuze uit 2 smaken, melkchocolade en fondantchocolade. We kozen voor de Callebaut chocolade, Belgische chocolade op zijn paasbest.

Formaat: 168 x 140 x 25 mm
Minimum afname: 200 stuks

 

gadgetsgadgetblog