fbpx
Witte bedrukbare pet man aan de zee

Bedrukte petten

Bedrukte petten, voor een zonnige zomer zonder zorgen!

Model met witte pet aan zeeZorg ervoor dat jouw klanten deze zomer geen last hebben van de zon. Door ze deze bedrukte petten aan te bieden gaan ze niet alleen minder last hebben van de zon, maar ook reclame maken voor jouw merk. Iedereen die een pet draagt met jouw logo op, lopen reclame te maken voor jouw bedrijf. Daarnaast maak je op elke plek reclame met je bedrukte pet. Ze worden gedragen in de stad, op het strand, in pretparken, kortweg overal waar je loopt vind je wel iemand die een pet draagt.

 

BESTEL NU

Waarom onze bedrukte petten?Petten in verschillende kleuren

 

Elk bedrijf wil graag een ander type pet tot bij hun klanten krijgen. Ons ruim assortiment zorgt ervoor dat jij keuze genoeg hebt om de bedrukte pet te kiezen die het best bij jouw bedrijf past. Alle soorten en maten zijn beschikbaar voor jouw bedrijf. Daarnaast hebben wij keuze uit verschillende kleuren. Kies de kleur van jouw bedrijf voor extra veel aandacht te trekken en mensen nog sneller aan jouw bedrijf te laten denken.

Kwalitatief en stijlvol

Wil je ervoor zorgen dat je klanten de beste kwaliteit krijgen en er ook stijlvol uitzien? Dan zijn deze bedrukte petten de oplossing voor jou. We hebben petten van zowel katoen als polyester. Zowel de kwaliteit als de stijl zijn heel belangrijk voor de reclame die u maakt met de petten. Je wilt dat de kwaliteit zo hoog mogelijk is zodat de petten langer meegaan en dus ook langer gedragen worden. Daarnaast is het ook een pluspunt dat ze stijlvol zijn zodat ze meer gedragen worden. Iedereen wilt een bedrukte pet dat goed past bij hun outfit.

Zowel voor je werknemers als voor je klanten

 

Model met zwarte pet en witten T-shirt

Naast de bedrukte pet tot bij de klant te laten komen is er ook de mogelijkheid om ze als cadeau te geven aan je werknemers. Als de werknemers de pet op het werk dragen zou dit zorgen voor een soort groepsgevoel tussen de werknemers op het bedrijf. Als iedereen dezelfde pet draagt, houdt dit ook een thema binnen het bedrijf. Bestel dus snel jouw bedrukte petten zodat jouw bedrijf  verder groeit en je je merk blijft uitbreiden. Dit is zeker een goed idee voor bedrijven die in het openbaar werken, zoals de bouw, evenementen planning, winkels,… Als mensen passeren en ze zien iedereen dezelfde pet dragen wordt dit zeker opgemerkt en gaan ze de volgende keer aan jouw bedrijf denken als ze een bedrijf in jouw categorie nodig hebben.

Waar vind je ze?

Bekijk zeker onze webshop en neem een kijkje in ons ruim assortiment van bedrukte petten of maak een afspraak eens om een kijkje te nemen in onze showroom te Gent zodat wij jou helpen begeleiden tot de perfecte keuze voor jouw bedrukte petten.

Wil je al bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het onderstaande contactformulier.

Opzoek naar andere zomerse gadgets die passen bij de bedrukte petten? Bekijk hier onze bedrukte slippers en bedrukte sleutelhanger.

Offerte aanvragen

Click or drag a file to this area to upload.
Mogelijke bestandstypes: pdf, ai, eps, psd, jpg, jpeg, png, doc, docx, gif

You may also like