fbpx

U bevindt zich hier: Home > Gadget-Tips > Beursgadgets


Kartonnen trolly
trolley

Enkele Tips

Beurzen zijn de ideale gelegenheid om het brede publiek te laten kennismaken met uw merk en gamma. In tegenstelling tot het rijden met een wagen hebt u echter geen rijbewijs nodig om een beursstand te plaatsen. Astria wil u alvast enkele tips geven om uw beursexpositie vlot te laten verlopen:

1. Geef een gratis glimlach weg!
Een zuur gezicht van een verkoper op een beursstand is zoals azijn in een koffie doen. Je loopt er vlug van weg. Een glimlach kost niks. Gun de bezoeker ook even tijd om rond te kijken en klamp ze niet onmiddellijk aan met de grootste clichézin aller tijden “kan ik u helpen”. Kortom de P van personeel uit de marketingmix is cruciaal

2. Val professioneel op in de oceaan van beursstanden
Met enkel een tafel en een stoel gaat u hoogstwaarschijnlijk niet opvallen op een beurs. Opvallen hoeft echter niet steeds duur te zijn. Met de juiste displays of beachflags komt u al ver. Vraag Astria raad bij het ontwerpen en produceren van al uw banners. Ons enthousiasme krijgt u er gratis bij.

3. Beursgadgets werken als stroop
Het is een aangeboren menselijk mechanisme: mensen krijgen graag gratis gadgets. Een pen of t-shirt weggeven op uw beursstand zal bezoekers naar uw stand lokken zoals stroop vliegen aantrekt. De juiste en originele beursgagdets kiezen is dan ook cruciaal. U heeft geluk dat Astria de specialist is in gepersonaliseerde beursgadgets. Vraag Astria welk gadget het best past bij uw merk op een bepaalde beurs.

4. Eendracht maakt macht
De kleren maken de man en dit adagium geldt ook voor het personeel op uw beursstand. Zorg voor de juiste promowear zodat bezoekers onmiddellijk weten tot wie ze zich moeten richten met vragen. Denk ook eventueel aan de juiste lanyards voor uw personeel.