fbpx
Bedrukte zonnecrèmespray in verschillende kleuren.

Waarom je met bedrukte kampeerspullen moet uitpakken!

Waarom je met bedrukte kampeerspullen moet uitpakken!

Bedrukte kampeerspullen voor positieve gevoelens

De zomer komt er weer aan! Dit betekent dat naast het festivalseizoen ook het kampeerseizoen weer geopend is. Kampeerspullen bedrukken is dus de ideale manier om jouw merk in de kijker te zetten. Een camping zit altijd vol met positieve gevoelens, de perfecte plek om mensen kennis te laten maken met jouw merk. De spullen werken enerzijds als uithangbord, maar kan ook zorgen voor het openen van een gesprek over jouw merk.

Alle soorten producten

Er zijn verschillende soorten producten dat je kan linken aan een camping. Dit betekent verschillende mogelijkheden voor het bedrukken van kampeerspullen.

  • Bedrukte zonnecrèmespray: Voor een veilige en gezonde belevenis. Makkelijk mee te nemen en bij te houden.
  • Bedrukte koeltassen en koelboxen: In verschillende maten, materialen en vormen. Koel in functie, hot in de marketing.
  • Zonnebrillen: Laat jouw klanten opvallen door hen een hippe zonnebril met jouw logo op te laten dragen.
  • Bedrukte herbruikbare waterflessen: Hydrateren is misschien wel het belangrijkste wat mensen moeten doen. Laat ze dit doen met een drinkfles met jouw logo op.
  • Uitgebreid assortiment: dit zijn enkele voorbeelden van bedrukte kampeerspullen. Er is natuurlijk veel meer in ons assortiment. Neem een kijkje in onze webshop en zie welke producten het best bij jouw bedrijf en marketing aanpak passen.

Bedrukte zonnecrèmespray in verschillende kleuren.Bedrukte zonnebrillen in verschillende kleuren.blauwe koeltas met bedrukking

Ontdek nog meer bedrukte gadgets voor de zomer!

Op zoek naar iets anders om je bedrijf te promoten? Wij hebben alle gadgets die je maar kan bedenken. Maak jouw bedrijf helemaal klaar voor de perfecte promotie deze zomer met onder anderen:

  • Bedrukte petten: Het accessoire van de zomer. Laat mensen een lopend uithangbord zijn door jouw logo op hun pet te bedrukken.
  • Bedrukte strandartikelen: Wie zomer zegt, zegt strand! Niet enkel met bedrukte kampeerspullen, maar ook met strandartikelen kan je deze zomer de marketing van jouw bedrijf een boost geven. Op het strand heb je een unieke kans om een groot publiek kennis te laten maken met jouw bedrijf.
  • Bedrukte tuinaccessoires: De zomer is de tijd van tuinfeestjes, barbecues en evenementen in een groene omgeving. Zorg ervoor dat de gasten van jouw klanten, ook klanten worden. Bedruk daarom tuinaccessoires in de huisstijl van jouw bedrijf.

 

You may also like