fbpx

U bevindt zich in de rubriek Balpennen
Home > Gifts & Gadgets > Balpennen

Populairste gadget aller tijden: balpennen

Ondanks het digitale tijdperk zijn bedrukte balpennen nog steeds het populairste relatiegeschenk. Dit komt omdat ze niet alleen vaak gebruikt worden, stylo’s gaan ook makkelijk van hand tot hand. Dat betekent dat je met één geschenk makkelijk bij meerdere mensen onder de aandacht komt. Paarse touch balpen waarmee je ook kan schrijven op jouw smartphone. Jouw logo steeds onder de aandacht.

Als functioneel relatiegeschenk

Bedrukte balpennen zijn een goed functioneel relatiegeschenk. Ze zijn compact waardoor ze gemakkelijk worden meegenomen, denk daarbij op een beurs of event. Ook lenen ze zich uitermate om te versturen naar jouw klanten, bijvoorbeeld via een ouderwetse mailing of als cadeautje in een postpakket.

Ecologische stylo's in felle kleuren van kraft papier om te bedrukking met jouw logo.

 

Balpennen bedrukken?

Dat balpennen het ideale reclamemedium zijn staat buiten kijf. Je kan het logo van jouw organisatie op de houder drukken, een slogan of met bijvoorbeeld de link van jouw website extra op de clip. Veel balpennen laten zich ook in ‘full colour’ bedrukken. Dit geeft je de mogelijkheid om kleurrijke logo’s of zelfs foto’s te printen, zelfs tegen een voordelige prijs!

Strooipen om te bedrukken met jouw logo. Felle kleuren en apart dopje. Deze hotelpennen lenen zich ook prima om in de stoet te smijten of voor een grabbelton.

Benieuwd hoe jouw balpennen er zullen uitzien met jouw logo? Vraag een digitale proef aan en laat je verrassen door onze ontwerpstudio.

In alle kleuren, lengtes en diktes

Bij ASTRIA PROMO GIFTS laat je meteen en eenvoudig balpennen online bedrukken. Binnen het ruime assortiment vind je veel verschillende soorten balpennen. Veel pennen nodig voor weinig geld? Kijk dan voor plastic strooipennen. Liever een ‘groene’ pen die rekening houdt met het milieu? Dan kies je natuurlijk voor een balpen uit de duurzame collectie. Naast de goedkope balpennen kies je ook uit kwaliteitsmerken onder andere Bic, Senator, Prodir of Parker.

Bedrukte balpennen van BIC in felle kleuren. De bekendste daarvan is de M10.

Bekijk het ruime overzicht van balpennen om te bedrukken met jouw logo op de webshop.

Of kijk meteen bij de categorie waar je naar op zoek bent:

 • Multifunctionele pennen, balpennen met een extra functie zoals antibacteriële pennen, multi-colour met meer dan één schrijfkleur, met markeerstift of zelfs met meetlat en schroevendraaier set
 • Navullingen, wil je de standaard schrijfkleur vervangen door een andere kleur, dan kan je navullingen bestellen. Zo maak je in een handomdraai van een zwartschrijvende balpen een blauw- of groenschrijvende balpen.
 • Balpennen in unieke vormen, in de vorm van een lipstick, een injectiespuit of tube.
 • Vulpennen
 • Potloden, kleurpotloden, met of zonder gom, timmermanspotloden. Je kan hier erg specifiek gaan met bijvoorbeeld een custom topper, Swarovski diamant of gouden kroon.
 • Markeerstiften, vaak met een groot drukvlak zijn deze erg populair om veel reclame op te drukken.
 • Kinderschrijfwaren, kleine potlodensetjes voor kinderen, het ideale geschenk in de horeca
 • Balpennensets, set in een mooi doosje of geschenkverpakking.
 • Luxe pennen en schrijfsets, vaak van metaal of andere duurzame grondstoffen of van een merk onder meer van Waterman, Parker, Balmain, Rotring, Moleskine, enz.
 • Houten pennen, wanneer je op zoek bent naar iets ecologisch
 • Touchpennen, om te schrijven op een tablet of smartphone

Luxe schrijfsets om te bedrukken met logo of naam. Door de kurk inleg krijgt deze een ecologische look. Een perfect geschenk voor een afscheidsfeest.Banner pen, de ideale reclame maker waar je echt veel informatie op kwijt kunt. Je kan deze ook bedrukken op de houder.