fbpx
Bedrukte Stanley cup zwart

Dit zijn de promotiegadget trends voor deze zomer!

Dit zijn de promogadget trends voor deze zomer!

Nieuwe zomer, nieuwe trends

Nu de zomer weer voor de deur staat komen er nieuwe promotiegadget trends aan. Met deze producten kan jij als bedrijf het meeste uit de zomer halen op vlak van promotie materiaal.

Het gebruiken van populaire producten maakt het makkelijk om je naam bekender te maken. Dit komt doordat er veel vraag is naar deze producten en er veel wordt gesproken over deze producten. Als de producten aanwezig zijn in een ruimte gaat er veel aandacht naartoe. Indien jouw logo of boodschap op de producten staat, gaat een deel van deze aandacht naar jouw logo en jouw boodschap, dus ook naar jouw bedrijf. Deze promotiegadget trends zijn de ideale manier om jouw marketing deze zomer te optimaliseren.

De producten

Er zijn verschillende soorten trends in de zomer. Je hebt populaire producten die elke zomer terugkomen, maar je hebt ook trends die na 1 zomer verdwijnen. In dit lijstje zie je zowel producten die nieuw zijn deze zomer, als producten die je elke zomer opnieuw ziet.

  • Bedrukte Neman mug (Stanley cup): De trend van 2024. De Stanley cup, uitgebracht door het bedrijf Stanley, heeft in de winter al veel succes gezien. Door het gerecycleerd staal en de dubbele muur blijft je drank op de perfecte temperatuur voor een lange tijd. De stevige sluiting zorgt ervoor dat je makkelijk kan bijvullen en dat niks lekt. Daarnaast heb je het handige handvat dat ervoor zorg dat je de cup makkelijk kan vastnemen en het niet laat vallen. Er is een gaatje voorzien om een rietje in te steken wat het makkelijk maakt om te drinken. Kortom, de drinkfles met alles er op en er aan. Kies jouw kleur en zet jouw bedrukking er op, zo heb je niet enkel een promotiegadget trend in je campagne, maar ook het ideale zomer gadget om je relaties fris te houden.

Bedrukte Stanley cup zwart perfecte zomer gadget trend

  • Bedrukte universele laadkabels: Laders zijn altijd handig om bij te hebben. Ze worden vaak gebruikt en dus vaak gezien. Daarom is dit een perfect promotiegadgettrend om je bedrijfsnaam te boosten deze zomer. In 2024 hebben mensen vaak meerdere apparaten op zak die moeten opgeladen worden. Vaak hebben deze apparaten verschillende laadpoorten, dus verschillende kabels nodig. Rondlopen met 5 verschillende laders is zeer onhandig. De oplossing? De universele laadkapel. Zowel kort als lang zijn deze laders het perfecte relatiegeschenk voor je relaties. Installeer een kabel in je auto en elke passagier kan opladen. Daarnaast zijn de korte varianten handig om mee te nemen onderweg of te gebruiken op festivals.

 Lange bedrukbare universele lader, perfecte

Korte bedrukbare universele kabel, perfecte zomer gadget trend

 

  •  Bedrukte opvouwbare waterfles: Ook in 2024 speelt de opwarming en vervuiling van de aarde nog steeds een grote rol, dit kan je ook merken aan de promotiegadget trends. Iets wat al veel heeft geholpen tegen het verminderen van afval zijn herbruikbare drinkflessen. Echter zijn deze eerder een last dat een gemak als ze leeg zijn. Niet alleen pakt het veel plaats in je tas. Indien je geen tas bij hebt, is het niet leuk om er rond met te lopen en verkies je vaak een plastic flesje boven een herbruikbare drinkfles. Daar is nu een oplossing voor! Deze opvouwbare waterfles is handig weg te steken als die leeg is en is ook nog eens verkrijgbaar in mooie kleurtjes. Met de bijkomende karabijnhaak kan je de lichte fles aan je jeans bevestigen waardoor hij makkelijk mee te nemen is. De haak maakt het ook het ideale gadget voor op festivals, want daar is hydrateren zeker belangrijk. Door de drinkfles op te vouwen neemt die geen plaats in je tas of kan je hem zelf in je zak steken. Bedruk jouw logo er op en zo heb je een zeer handig en opvallend relatie geschenk en ben je mee met de promotiegadget trends voor deze zomer.

Bekrukte opvouwbare drinflessen in verschillende kleuren promotiegadget trend

  • Bedrukbare laptop ventilator: Ook tijdens het warme weer moet er gewerkt worden! Zorg ervoor dat je werknemers en klanten van afkoeling zijn voorzien als ze werken. De laptop ventilator is iets wat al een paar zomers in de optocht is. Een kleinen, handige ventilator dat met USB-aansluiting makkelijk te bevestigen is aan je computer. Je kan de kleinere versie mee nemen in je laptoptas of rugzak. Voor een heerlijk briesje in het gezicht. De ventilatoren zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen. Bedruk jouw logo er op zodat mensen die het gebruiken herinnerd worden aan jouw bedrijf.

 

Bedrukte laptop ventilators in verschillende kleuren Promotiegadget trends

Staande laptop ventilator met bedrukking

Witte bedrukte laptopventilator met staander promotiegadget trends

 

You may also like