fbpx

U bevindt zich hier: Home > Gifts & Gadgets

Gifts & gadgets

Gifts & gadgets: uitgebreide database

Prijzen in onze uitgebreide database hieronder zijn indicatief, zonder korting, exclusief bedrukking, levering en belastingen.
Vraag vrijblijvend een offerte. Kies een product aan de hand van een trefwoord, geef aan welk aantal en bedrukking en verstuur de offerte aanvraag.

Wil je snel kiezen en online bestellen ga dan naar de webshop.

 

 

World Wide Service

Hoe kan je tot 35% besparen op uw promotionele producten?

World Wide Service is een nieuwe dienst die zal zorgen dat u honderden of zelfs duizenden euro’s bespaart bij de aankoop van promotionele producten. Bent u van plan uw marketing strategieën of zakelijke evenementen ruim van tevoren te organiseren en is er een groot aantal van een bepaald product vereist, dan is deze service iets voor u.

Minimum 12 weken levertijd. Onze normale productie tijd voor veel producten is ongeveer 2 à 3 weken, terwijl onze SpeedTrack-service dit kan inkrimpen tot slechts 1 week – voor als u ze dringend nodig hebt.

Geweldig,  maar we weten dat veel mensen gebeurtenissen en campagnes al maanden van tevoren plannen. Dit is net waardoor u geld kunt besparen. World Wide Service orders zullen normaal 12 tot 16 weken duren, van de goedkeuring van het ontwerp tot de uiteindelijke levering, hoewel wij altijd trachten om uw bestelling eerder te bezorgen. Door de langere doorlooptijd verminderen de kosten, ondermeer doordat onze fabrikanten de productietijden nog efficiënter kunnen inplannen. Zoals steeds kunnen we net die besparing aan u doorgeven!

Minimum bestelhoeveelheid. Algemeen geweten, om de beste prijzen te handhaven, moet alles worden gekocht in grote hoeveelheden. Dat is net waar onze dienstverlening World Wide Service volledig gebruik van maakt. Voor de meeste van onze producten, beginnen de besparingen echt bij de hoogste staffelprijzen (vermeld in onze productcatalogus), maar we zijn er zeker van dat u ook nog kunt besparen bij lagere hoeveelheden.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte en zie hoeveel u kunt besparen!

Bekijk hier onze voorbeeldcatalogus: World Wide Service

 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.