fbpx
Bedrukte Stanley cup zwart

Dit zijn de promotiegadget trends voor deze zomer!

Dit zijn de promogadget trends voor deze zomer!

Nieuwe zomer, nieuwe trends

Nu de zomer weer voor de deur staat komen er nieuwe promotiegadget trends aan. Met deze producten kan jij als bedrijf het meeste uit de zomer halen op vlak van promotie materiaal.

Het gebruiken van populaire product maakt het makkelijk om je naam uit te breiden. Dit komt doordat er veel vraag is naar deze producten, maar er ook veel wordt gesproken over deze producten. Als de producten dus aanwezig zijn in een ruimte gaat er veel aandacht naartoe. Indien jouw logo of boodschap dan op de producten staat, gaat een deel van deze aandacht dus naar jouw logo en jouw boodschap dus ook naar jouw bedrijf. Deze promotiegadget trends zijn dus de ideale manier om jouw promotie deze zomer te optimaliseren.

Read More
Man en vrouw in loopoutfit

Waarom bedrukte sportartikelen jouw bedrijf promoten

Waarom bedrukte sportartikelen jouw bedrijf omhoog helpen

Bedrukte sportartikelen als sponsoring

Iedereen komt regelmatig in contact met sport. Al spelen ze het zelf of kijken ze het, elke persoon heeft een connectie met een sport. Dit opent voor vele bedrijven deuren om reclame te maken door middel van bedrukte sportartikelen. Door het bedrukken van sportartikelen zoals kledij, ballen, raketten… sponsor je niet enkel je bedrijf, maar geef je ook mooie herinneringen aan mensen.

De mensen die rondlopen met jouw bedrukte artikelen dienen als uithangbord voor jouw bedrijf. Het grote voordeel hiervan is dat er vaak veel mensen samen komen tijdens het sporten. Denk maar aan sportkampen, groepslessen, sportmatchen… Bedrukte sportartikelen vind je overal en zijn perfect om reclame te maken voor jouw bedrijf.

Read More
bedrukbare standaard voetbal.

Waarom bedrukte ballen klanten oplevert

Waarom bedrukte ballen klanten oplevert

Veel gebruikt en door veel gebruikt

Sporten brengt mensen samen. Zeker balsporten is iets wat voor veel mensen mooie herinneringen heeft opgeleverd. Zorg er voor dat jouw bedrijf ook opgenomen in deze herinneringen. Bedrukte ballen zijn niet alleen goed om op te vallen in herinneringen, balsporten worden vaak beoefend met verschillende mensen tegelijk. Dit zorgt ervoor dat verschillende mensen in contact komen met jouw bedrijf. Zo krijg je potentiële nieuwe klanten of worden oude klanten herinnerd aan jouw bedrijf.

bedrukbare standaard voetbal.

Gele bedrukbare tennisbal.

Witte bedrukbare golfbal.

Read More
Bedrukte zonnecrèmespray in verschillende kleuren.

Waarom je met bedrukte kampeerspullen moet uitpakken!

Waarom je met bedrukte kampeerspullen moet uitpakken!

Bedrukte kampeerspullen voor positieve gevoelens

De zomer komt er weer aan! Dit betekent dat naast het festivalseizoen ook het kampeerseizoen weer geopend is. Kampeerspullen bedrukken is dus de ideale manier om jouw merk in de kijker te zetten. Een camping zit altijd vol met positieve gevoelens, de perfecte plek om mensen kennis te laten maken met jouw merk. De spullen werken enerzijds als uithangbord, maar kan ook zorgen voor het openen van een gesprek over jouw merk.

Read More

Koeltassen en koelboxen met logo bedrukt

Blauwe koeltas met logo bedrukt Waarom koeltassen en koelboxen met opdruk?

Koeltassen en koelboxen zijn niet enkel koel in functie, maar ook hot in de marketing. Door deze koeltassen te laten bedrukken met jouw logo hebben je klanten en werknemers niet enkel een verse maaltijd maar dragen ze ook je merknaam en doen zo aan subtiele steeds terugkomende reclame.
Deze zijn ook perfect als relatiegeschenken, denk daarbij bijvoorbeeld aan bedrijven binnen de eventsector waar dit een ideaal relatiegeschenk is ook bedrijven in de voedingssector zijn hiervoor erg geschikt.

Read More

Vinga Cadeaubonnen

Veelzijdige cadeaubonnen

Low Impact Vinga geschenkbonWaarom een veelzijdige geschenkbon kopen? omdat de ontvanger zelf kan kiezen waarvoor hij de cadeaubon gebruikt en dit bij elke gelegenheid gegeven kan worden. Echter is er bij Vinga Cadeaubonnen voor ieder wat wils, van een kleine blijk van waardering tot een genereus gebaar.

Om een positieve indruk achter te laten bij de ontvanger en bij te dragen aan een duurzame toekomst, Biedt Vinga cadeaubonnen de mogelijkheid te kiezen voor Low impact geschenkbonnen. Deze bonnen bestaan uit zorgvuldig geselecteerde items met een lagere milieu-impact. Ook de verpakking en de cadeaubon zelf zijn van duurzame materialen gemaakt.

Read More

Bedrukte bekers

bedrukte ecologische bekers. Deze zijn super milieuvriendelijk en zorgen ook op een goeie reclame

Bedrukte herbruikbare bekers

Wil je minder afval, meer milieuvriendelijk zijn en een betere imago krijgen? Dan zit je hier op het juiste adres. Ecologische bedrukte bekers helpen je hier mee! Zo laat u zien dat u om milieu en duurzaamheid geeft.

BESTEL NU

 

Read More
Witte bedrukbare pet man aan de zee

Bedrukte petten

Bedrukte petten, voor een zonnige zomer zonder zorgen!

Model met witte pet aan zeeZorg ervoor dat jouw klanten deze zomer geen last hebben van de zon. Door ze deze bedrukte petten aan te bieden gaan ze niet alleen minder last hebben van de zon, maar ook reclame maken voor jouw merk. Iedereen die een pet draagt met jouw logo op, lopen reclame te maken voor jouw bedrijf. Daarnaast maak je op elke plek reclame met je bedrukte pet. Ze worden gedragen in de stad, op het strand, in pretparken, kortweg overal waar je loopt vind je wel iemand die een pet draagt.

 

BESTEL NU

Read More

Bedrukte sleutelhanger, ook in 3D!

Bedrukte sleutelhangers: het perfecte aandenken van de zomer!

 

Sleutelhanger met verschillende vormen voor jouw tekst of logo

 

Elke persoon die dit jaar een mooie uitstap maakt, naar een festival of evenement gaat, een pretpark of zoo bezoekt wil graag een aandenken hebben aan hun fijne dag of dagen. Wat is er beter dan een bedrukte sleutelhanger die hun laat denken aan de organisatie waar ze het plezier hadden beleefd. Zorg er dus voor dat ze rondlopen met een bedrukte sleutelhanger dat ze doet denken aan jouw organisatie.

BESTEL NU

 

 

Read More