fbpx

Bedrukte bekers

bedrukte ecologische bekers. Deze zijn super milieuvriendelijk en zorgen ook op een goeie reclame

Bedrukte herbruikbare bekers

Wil je minder afval, meer milieuvriendelijk zijn en een betere imago krijgen? Dan zit je hier op het juiste adres. Ecologische bedrukte bekers helpen je hier mee! Zo laat u zien dat u om milieu en duurzaamheid geeft.

BESTEL NU

 

Waarom bedrukte bekers?

Wegwerpplastic kan goedkoop zijn, maar is super slecht voor het milieu en is ongezond. Het is ook niet aangenaam om er van te drinken. Gaat snel kapot en is ook niet evident om vast te houden. Je maakt veel sneller en gemakkelijker reclame bij bedrukte ecologische bekers. Gaat langer mee en is gezonder ook om te hergebruiken. Zeker op festival en evenementen. Veel minder afval op de grond gedurende evenement en het geeft ook een betere imago toe dat je bewust bent van het belang van duurzaamheid en voor het milieu. Dit kan positieve effect hebben voor de bezoekers en voor de sponsors in de toekomst.

Voor wie ?

Het is voor iedereen bedoeld die opzoek is naar een blijvend vervanging voor wegwerpplastic. Dit kan voor festivals, sportevenement, scholen en veel meer bedoeld zijn.

 

Heeft dit een positieve effect?

Ja zeker! Het geeft een professionele uitstraling en dit zorgt ervoor om een indruk te maken bij je klanten of bezoekers. Het laat ook een groot promotie zijn op je werk. Elke slok laat de klant of bezoekers in oogcontact komen met de logo of bedrukte tekst op de bekers, dit zorgt ervoor dat ze vaak in aanmerking komen met je logo, waardoor ze het niet makkelijk zullen vergeten. Nog een voordeel is dat bij een sportevenement of na een festival dat de bezoekers de bekers als herinnering bij willen houden. Of ze kunnen zich meer bij het event thuis voelen op het moment zelf, omdat ze zich meer betrokken voelen.

 

Waar vind je de bedrukte herbruikbare bekers?

Je vindt onze bedrukte bekers op onze webshop terug of kom gerust keer langs naar ons showroom in te Gent.

Wil je al bestellen? vraag een vrijblijvend offert aan via onderstaande contactformulier.

 

Offerte aanvragen.
Click or drag a file to this area to upload.
Mogelijke bestandstypes: pdf, ai, eps, psd, jpg, jpeg, png, doc, docx, gif

drinkfles, zijn makkelijk om mee te nemen en elke keer aan te vullen. Is verkrijgbaar in alle maten en verschillende materialen.

 

You may also like