fbpx
Rieten picknickmand met materiaal in. In een mooi veld tijdens goed weer.

Waarom bedrukte picknick producten goede reclame oplevert

Waarom bedrukte picknick producten goede reclame oplevert

Een goede sfeer voor goede herinneringen

Rustgevend muziekje, hapje eten, koel drankje en stralende zon. Wie houdt nu niet van picknicken in de zomer. Deze mooie momenten met vrienden of familie brengt goede herinneringen met zich mee. Voor een geslaagde picknick heb je een aantal producten nodig. Een deken, lunchboxen, bekers… allemaal benodigdheden voor een goede picknick. Hier kan jij als bedrijf jouw aandeel in de picknick pakken. Door het gebruiken van bedrukte picknick producten zet je jouw loge of boodschap in de kijker. Jouw bedrijf wordt een deeltje van de mooie momenten en herinneringen die jouw (potentiële) klanten meemaken.

Een voordeel van veel bedrukte picknick producten is dat het ook in de winter handig kan zijn. Een picknick dekentje kan dienen als deken om gezellig in de zetel te liggen. Een thermoskan dat je drinken fris houdt, zal je drinken in de winter ook warm houden. Dat is ook een voordeel voor het promoten van jouw bedrijf. Het maakt dat consumenten het ganse jaar door in contact komen met jouw boodschap en logo.

De verschillende soorten bedrukte picknick producten

Zoals eerder al aangegeven heb je voor een goede picknick verschillende items nodig. Dit zorgt voor veel opties in het promoten van je bedrijf. Van bestek tot speaker tot fietstassen, alles kan bedrukt worden met jouw logo. Daarnaast zijn de bedrukte picknick producten te vinden in verschillende kleuren, vormen en maten. Zelfs ook uit verschillend materiaal.

Hier zijn enkele voorbeelden van bedrukte picknick producten:

  • Bedrukte picknickkleden: Zonder picknickkleed heb je geen picknick. Een ruim assortiment aan picknickkleden zorgt ervoor dat jij het picknickkleed kan kiezen dat perfect bij jouw bedrijf past. Makkelijk op te rollen en zelfs beschikbaar met een handvat of shoulder strap om makkelijk mee te nemen.

Picknickleed met bedrukking van bedrukte picknick producten

Licht blauw picknickkleed opgevouwen, fleece

 Rood opgerold picknickdeken met shoulder strap

  • Bedrukte lunchboxen: Bij een picknick is een goede voorbereiding belangrijk. Daarom wordt er thuis al vaak wat eten klaargemaakt zodat de picknick vlotter verloopt. Dat eten moet natuurlijk allemaal mee kunnen naar de plek van de picknick. Daarvoor heb je lunchboxen. Jouw salades, boterhammen, snacks of dergelijke kunnen allemaal mee in deze lunchboxen. De verschillende soorten lunchboxen zorgen ervoor dat elk soort voedsel op de meest handige manier kan vervoerd worden. Een lunchbox met roestvrij staal kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat het eten warm of koud blijft.

 Lunchboxen met bestek, verschillende kleuren en 2 vakken van bedrukte picknick producten

blauwe lunchbox met bedrukking

Witte lunchbeker met zwart deksel, roestvrij staal

  • Bedrukte fietstassen: Al die bedrukte picknick producten moeten natuurlijk ook op de plek van de picknick geraken. In 2024 willen we dit op een milieuvriendelijke manier doen. Vandaar dat we allemaal meer verplaatsen met de fiets. Het is naast milieuvriendelijk ook nog eens gemakkelijker. Je kan meer plaatsen bereiken, je hoeft geen parking te zoeken en je kan direct naast de picknickplek je spullen uitpakken waardoor je niet heen en weer moet lopen om alle spullen uit te laden. Bedruk daarom jouw loge op één van onze fietstassen zodat je de ontvangers ervan een rijdend reclame bord maakt elke keer dat ze met de fiets rijden.

 

Grijze oprolbare bedrukbare fietstas van bedrukte picknick producten

Dubbele fietstas met bedrukking van bedrukte picknick producten

Bedrukbare fietstas voor op de fiets zelf

  • Bedrukte speakers: Bij een goede picknick hoort natuurlijk ook een goede sfeer. Een rustig muziekje helpt daar zeker bij. Laat de muziek komen uit een speaker met jouw logo op. Een speaker trekt veel aandacht waardoor er veel ogen op jouw logo of boodschap komen. Dit is weer een bedrukt picknick product dat niet enkel tijdens een picknick gebruikt kan worden. Ideaal dus voor promotie heel het jaar door.
  • Bedrukte festivalbekers: Het drinken dat je hebt meegenomen (in een bedrukte thermosfles) moet natuurlijk ook uitgedeeld worden. Aangezien we in de moderne tijd geen (plastic) wegwerpbekertjes meer gebruiken, kan je beter gaan voor het bedrukken van festivalbekers. De naam zegt het zelf al, naast picknicks zijn ze ook ideaal voor festivals. Lees meer over bedrukte drinkbekers in onze blog: Bedrukte bekers.

You may also like