fbpx

Memo Tissues®

 

Bedrukte memo tissues

Memo tissues met bedrukte flyer

Everybody uses, nobody refuses
and everybody remembers…

Low-cost publiciteit is de dag van vandaag moeilijk te vinden. Vooral als het er op aankomt dat jouw boodschap blijft hangen.

Overgewaaid uit Japan werd eerder dit jaar de Memo-T!ssues® bij ons geïntroduceerd: drie papieren zakdoekjes samen verpakt met een insert card met jouw boodschap. Deze flyer belandt gegarandeerd niet op de grond!

BESTEL NU

Tissue-pack advertising!

Memo-tissue-pack advertising is een Japanse uitvinding en heeft hun markt bestormd door zijn krachtige communicatiekracht. Wanneer je in Japan bent is het moeilijk om geen Memo-T!ssues® tegen te komen, je vindt ze in het dagelijkse leven overal en worden op grote schaal verspreid. Jaar in, jaar uit. Aan de balie, op evenementen, op straat, in treinen en metro’s, benzinestations. Noem maar op, het zijn er!

Het is bewezen

Adverteerders hebben het erkend als een goedkope en zeer effectieve manier om allerlei communicatiecampagnes te ondersteunen, bewustzijn te creëren en actieve responsimpulsen te geven.

Call to action

Memo-T!ssues® zijn altijd welkom als gratis geschenk, en de kans is groot dat de bijgesloten boodschap opgevolgd te wordt.

Overtuig uzelf!

Nu is het tijd om Memo-T!ssues® in te zetten en het resultaat te meten!

 

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of bekijk dit product op de webshop.

Bekijk ook zeker onze tattoo stickers. Ideaal voor het verspreiden van je merk.

Memo tissues 3 stuks in een hersluitbare verpakking

Offerte aanvragen

Click or drag a file to this area to upload.
Mogelijke bestandstypes: pdf, ai, eps, psd, jpg, jpeg, png, doc, docx, gif

Memo neusdoekjes tissue pack marketing

Productinformatie

Memo-Tissues in hersluitbare verpakking met 3 witte pocket-sized papieren tissues met advertentie insert card (300 gr; wit maco satijn).

Formaat insert card (51×103 mm (artwork +3 mm afloop opmaken)

Optioneel mits meerprijs op aanvraag: 5 tissues, extra insert card, gekleurde tissues (oranje, lavendel, roze, munt), zigzag flyer, genummerd, naampersonalisatie, etc.

Minimum oplage: 500 stuks, verschillende opties mogelijk.

You may also like