fbpx

Coole tijdelijke tattoo stickers

Tijdelijke tattoo stickers

Tijdelijke tattoo stickers, echt cool!

Coole tijdelijke tattoo sticker

Tijdelijke tattoo stickers zijn niet enkel voor kinderen of tieners, ze zijn ook geweldig voor volwassenen. Ze zijn zeer effectief en uiterst goedkoop in te zetten als publiciteit. Ze kunnen volledig naar wens geproduceerd worden zodat ze uw marketing campagne gemakkelijk kunnen ondersteunen. De opties en het gebruik zijn vrijwel onbeperkt.

Zijn ze wel veilig?

Bij de vervaardiging van deze tijdelijke tattoos wordt het hoogste niveau van kwaliteits- en veiligheidsnormen gehanteerd. Tijdelijke tatoeages zijn bedrukt met speciale inkten met pigmenten en lijm die geen huidirritatie veroorzaken en volkomen veilig, niet-toxisch en hypoallergeen zijn. Ze zijn getest en gecertificeerd zodat ze veilig zijn om te gebruiken, ook bij kinderen.

Cosmetische verordening: voldoen aan de Europese Cosmetische Verordening (EG) nr. 1223/2009 voor cosmetische producten.
EN71 Conformiteit: conform de bepalingen van de geharmoniseerde norm EN71 in de speelgoedrichtlijn 2009/48 / EG.
CE-markering:  in overeenstemming met de gezondheids-, veiligheids- en milieubeschermingsnormen voor producten die binnen de EER worden verkocht.

Speciale effecten

Metallic tatoeages Als u extra wilt opvallen, maak het dan helder en glanzend! Metalen tijdelijke tattoo stickers in goud, zilver, blauw, rood en zwart zullen zeker in het middelpunt van de belangstelling staan. Draag ze op het strand of gewoon voor dat speciale moment, ze zullen zeker een langdurig effect hebben.
Glow in the dark Ook in het donker kan je jouw logo tattoo laten schitteren. Deze glow-in-the dark-tatoeages zullen zeker de maximale aandacht krijgen wanneer ze oplichten. Ze zijn ideaal voor parties, team buildings of andere speciale nachtelijke gelegenheden.
Tattoos voor nagels Iets helemaal anders zijn de nagel tattoos. Nu kunnen je nagels eruit zien alsof ze door een professionele nagelstilist zijn gedaan. Het ontwerp met kleine details of tekst zal van jouw nagels een echt meesterwerk maken waar menigeen jaloers op zullen zijn.

 

Tijdelijke tattoo stickers

Wat mag je verwachten?

 • beste prijs
 • een snelle productietijd
 • gecertificeerde kwaliteit en EU-conform
 • op maat gemaakte grootte en ontwerp
 • full colour bedrukking aan beide zijden
 • technisch drukwerk van hoge kwaliteit
 • individuele verpakking in polybags
 • verschillende verpakkingsopties zijn beschikbaar
 • lage minimale bestelhoeveelheid
 • korte deur-tot-deur levering

Hoe aanbrengen of verwijderen?

Aanbrengen:

 1. De huid moet schoon en vrij zijn van olie of make-up. Knip de tijdelijke tattoo uit en verwijder de transparante toplaag.
 2. Druk het papier stevig op de schone, droge huid met het ontwerp naar beneden.
 3. Houd dan een natte doek tegen de achterkant van het vel, druk hem stevig aan en zorg ervoor dat alles goed bevochtigd wordt.
 4. Wacht minstens 30 seconden en verwijder voorzichtig het papier.
 5. Spoel de afbeelding voorzichtig af met water voor het beste effect. Laat de tatoeage drogen. De tatoeage is waterdicht.

Verwijderen:

Verzadig met huishoudelijke ontsmettingsalcohol of babyolie. Wacht 10 seconden en wrijf vervolgens weg met een prop watten.

Tijdelijke tattoo stickers

Mogelijke afmetingen

Eigenlijk is elke afmeting mogelijk, het meest populaire formaat is 5×5 cm voor een enkele tattoo en 15×10 cm voor meerdere op een vel. De aanbevolen minimale bladgrootte is 3×3 cm. Hou daarbij rekening dat de tattoo altijd ca. 6 mm kleiner is dan het papier.

Bedrukking, levertijd en minimum aantal

Tijdelijke tattoos worden offset gedrukt in full colour met eventueel extra speciale effecten. De verso zijde wordt standaard ook full colour bedrukt met de gebruiksaanwijzing. Ze worden individueel verpakt in een polybag. Standaard levering is ca. 2 weken na akkoord van de digitale proef. De prijs wordt berekend volgens de afmetingen en het aantal. Het minimum aantal is 500 stuks.

Offerte aanvragen

Click or drag a file to this area to upload.
Mogelijke bestandstypes: pdf, ai, eps, psd, jpg, jpeg, png, doc, docx, gif

 

 

You may also like