fbpx

Bedrukte draagtassen

Bedrukte draagtassen, handig en stijlvol!

Waarom plastic als er herbruikbare tassen bestaan?

Draagtas but first coffee bedrukt

Nu dat plastic zakjes uit de winkels verdwenen zijn, wordt meer ingezet in duurzame alternatieven zoals katoenen Tote bags. Deze stijlvolle bedrukte draagtassen zijn de perfecte manier om jouw merk of bedrijf zichtbaar te maken aan een groot publiek. Mensen die van comfort en stijl houden hebben vaak niets liever dan deze lichte en gemakkelijke Tote bags, zorg er dus voor dat ze voor een bedrukte draagtas kiezen met het logo van jouw bedrijf op. Ze komen in verschillende kleuren en met de bedrukking van jouw ontwerp of logo. Door de langdurigheid van deze Tote bags zullen uw klanten jarenlang reclame maken voor jou.

BESTEL NU

Bedrukte draagtassen in écru naturel katoenWat met de kwaliteit?

Deze bedrukte draagtassen zijn gemaakt uit fijn geweven, Oeke-Tex gecertifieerd katoen. Dit houd in dat de Tote bag met zo weinig mogelijk schadelijke stoffen is gefabriceerd. Aangezien ze fijn geweven zijn zorgt dit voor goede stevigheid zodat ze lang mee gaan. Dit is zowel voor jou, als voor de gebruiker handig. Jouw logo wordt langer blootgesteld aan het publiek op straat en de gebruiker moet minder snel een nieuwe bedrukte draagtas halen, wat het ook nog eens beter maakt voor het milieu.

 

Zowel voor je werknemers als voor je klanten

De bedrukte draagtassen kunnen op verschillende manieren ingezet worden. Een eerste optie is ze verkopen in je winkel of meegeven met de klanten aan de kassa die een tas of zakje nodig hebben. Zo zullen klanten de volgende keer dat ze gaan shoppen jouw bedrukte draagtassen gebruiken en reclame maken. Daarnaast is er de mogelijkheid om als cadeautje te geven aan je werknemers. Die zullen zeker fan zijn en de tas gebruiken. Een manier om eventueel nieuwe klanten aan te trekken is de Tote bags weggeven op straat of evenementen door hem te vullen met andere accessoires zoals bedrukte zonnebrillen of bedrukte balpennen.

Waar vind je ze?

Neem een kijkje op onze webshop of kom langs in onze showroom en wordt persoonlijk begeleid bij jouw juiste keuze voor de perfecte bedrukte draagtassen. Deze bevindt zich te Gent in de Lange Violettestraat 285.

Al klaar om te bestellen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via het onderstaande contractformulier.

Opzoek naar andere soort rugzakken? Klik hier en vind meer informatie over het rijke assortiment aan rugzakken.

Product info:

Laat deze bedrukken:

Formaat

Drukformaat

Gewicht

 Fairtrade/GOTS draagtas

38x42cm

29x29cm

300 gram

Fairtrade/GOTS winkeltas

42×42+12cm

29x29cm

300 gram

Big Shopper

60×48+18cm

36x29cm

300 gram

Global organic textile standard - GOTS - logo

 

Offerte aanvragen

Click or drag a file to this area to upload.
Mogelijke bestandstypes: pdf, ai, eps, psd, jpg, jpeg, png, doc, docx, gif

 

 

You may also like

Leave a comment