fbpx

Bedrukte brooddozen

Promotie Brooddoos bedrukt met tekst Waarom kiezen voor een bedrukte brooddoos?

Tijdens de lunchpauze op kantoor komen de brooddozen naar boven. Als bedrijf kun je hierop inspelen en je brooddozen laten bedrukken met je logo. Het is een leuk geschenk voor je medewerkers en ook effectief als reclame, aangezien de lunchboxen dagelijks worden gebruikt en overal worden meegenomen. Het bedrukken van lunchboxen kan ook dienen een prachtig relatiegeschenk, vooral wanneer je werkt binnen het onderwijs en met diverse klanten in contact staat.

Deze brooddozen zijn ook perfect te combineren met herbruikbare drinkflessen, Deze hebben ook de mogelijkheid bedrukt te worden.

 

 

Brooddozen niet enkel voor je lunch

Je kan deze lunchboxen ook voor andere zaken gebruiken zoals een opbergdoos voor juwelen, sleutels,…gele brooddoos met bedrukking 'hier zit leven in'

Zo hebben we ook knalgele brooddozen laten bedrukken met als tekst:
‘Hier zit leven in’. Deze werden echter niet gebruikt als brooddozen, maar wel als doosjes om de medische gegevens en cruciale contacten van 65-plussers in te steken, deze zijn dan ook gratis op te halen vanaf je 65+ bent. Deze doos bewaar je in de deur van de koelkast, zodat hulpverleners makkelijk en snel de gegevens kunnen terug vinden in plaats van eindeloos te zoeken in elke kast.

Lees er meer over op Stad Gent.

 

 

Ons assortiment aan broodtrommels

Wij bieden verschillende brooddozen met bedrukking aan, zoals brooddozen met bamboe deksel, ideaal voor bedrijven binnen de milieu sector. Hier kan het logo op bedrukt worden, maar ook in gegraveerd worden voor eerder een premium afwerking.

ook is er de Imould bedrukking, ook wel ‘in mould label’ genoemd. Dit is een manier van bedrukken waarbij het logo samensmelt met het design. Dit wordt gedaan door het etiket in een mal te plaatsen die de vorm heeft van het gewenste product, vervolgens wordt de kunststof erin gespoten en smelt het samen als één geheel.

We hebben ook brooddozen met bestek, handig als je liever een gezond slaatje meeneemt naar het werk. Lunchbox van gerecycled plastic met deksel van bamboe, met mes en vork en elastische band.

 

Offerte aanvragen

Click or drag a file to this area to upload.
Mogelijke bestandstypes: pdf, ai, eps, psd, jpg, jpeg, png, doc, docx, gif

 

 

You may also like