fbpx

Originele reclamecampagnes met condooms!

Condoomhoesjes

Het taboe rond het condoom behoort tot het verleden. Op publicitair of commercieel vlak kan het condoom op overtuigende en harmonieuze wijze een plaats innemen in uw reclame- campagne of worden ingezet als promotie artikel.
Het condoomhoesje is een volwaardig communicatiemiddel dat mogelijk maakt een sterke boodschap te verspreiden en beslist een plaats kan innemen in de binnenzak van uw klant om onder de lakens terug op te duiken!

Verzorgde condoomhoesjes van kwaliteit.

Wij drukken condoomhoesjes op FSC gecertificeerd papier of op kwaliteitskarton. Onze  modellenen en hoesjes zijn speciaal bestudeerd om een gewenst aantal condooms te verpakken. Wij besteden al onze zorg om een eindproduct van hoge kwaliteit te leveren. Daarenboven bieden wij u een keuze tussen verschillende condoommerken, zoals Durex, Manix, Pasante, … allen van uitstekende kwaliteit en conform aan de voorgeschreven EG norm.

Fashion Against Aids

 

Iedereen zijn condoomhoesje.


Onze doosjes worden in verschillende formaten ontworpen: voor één, twee, drie condooms, met of zonder glijmiddel, voor rechthoekige of vierkantige condoom, voor vrouwelijke of mannelijke condoom, enz. Daarnaast hebben wij ook een klein assortiment van displays en luxueuze verpakkingen. Desgewenst ontwerpen wij deze ook op uw speciale aanvraag!

Minimum aantallen.

Wij drukken condoomhoesjes reeds vanaf 1000 stuks aan concurrerende prijzen! Voor kleinere hoeveelheden beschikken wij over oplossingen om u op maat gemaakte hoesjes te leveren vanaf 50 stuks.

Offerte aanvragen

Click or drag a file to this area to upload.
Mogelijke bestandstypes: pdf, ai, eps, psd, jpg, jpeg, png, doc, docx, gif

Durex Condooms

Bedrukte-condooms

You may also like