fbpx

Bookstyle geschenkensets

Geschenkenset

waarom kiezen voor een Bookstyle geschenken set

Verwen jouw klanten en relaties met een origineel geschenk dat hun verwachtingen zal overtreffen! Deze schijnbare boeken zijn eigenlijk samengestelde geschenkensets, zorgvuldig samengesteld om de perfecte setting te creëren voor een onvergetelijke kaas- en wijnavond of een smaakvolle Italiaanse avond.

De geschenken set bevat een snijplank, een handige kurkentrekker en twee kaasmessen. Deze dit geschenk is niet alleen handig voor de klanten, maar het biedt ook de mogelijkheid om jouw bedrijfsidentiteit in de kijker te zetten. Met de mogelijkheid om jouw logo op de voorkant van deze geschenkensets te laten drukken, transformeer je ze in niet alleen een attent cadeau, maar ook in krachtig reclamemateriaal dat je merk versterkt.

Deze exclusieve geschenkensets zijn verkrijgbaar vanaf 10 stuks, waardoor ze perfect zijn voor zowel kleine als grote bedrijven. Daarnaast bieden we ook de optie om een bedrukking in één kleur toe te voegen op de kartonnen kaft, waardoor je het nog persoonlijker maakt.

Mogelijkheden

Je kan kiezen uit verschillende pakketten, zoals pakketten met kaasmessen, wijn accessoires, sushi set, kookset, etc. dit is dus een geschenk die voor iedereen toegankelijk is.

Offerte aanvragen?

 

Click or drag a file to this area to upload.
Mogelijke bestandstypes: pdf, ai, eps, psd, jpg, jpeg, png, doc, docx, gif

 

Wijn Set – Kaas en wijn Set – Sushi Set – Kaas set – Italiaanse Set

 

Wijnset-91690Kaas-Set
Sushi-Set Geschenkenset
Italiaanse SetGeschenken-set

You may also like