fbpx

Bedrukte slippers met eigen logo!

Maak je klaar voor de zomer met deze bedrukte slippers!

zwart-witte slippers met tekst 'coors light keeping Texas chill'

De zomer is dichter bij dan je zou denken. De tijden van zon, strand en zee komen er weer aan! Het opent ook weer een nieuwe kans op extra promotie. Zorg er dus voor dat je goed voorbereid bent met deze bedrukte slippers. Ze komen in verschillende maten en kleuren. Laat ze bedrukken met jouw logo zodat iedereen rondloopt en door middel van de bedrukte slippers reclame maakt voor jouw bedrijf of organisatie. Een strand vol met mensen die jouw logo aan hun voeten dragen, bestaat er betere reclame? Het goede weer, het strandplezier, de mooie herinneringen. Kortom geen betere tijd om positieve reclame te maken door middel van bedrukte slippers met jouw logo.

BESTEL NU

 

 

Teenslippers of badslippers?

Kurk teenslippers met zwart bandje

Ons ruim assortiment aan bedrukte slippers heeft zowel teen- als badslippers. Maak dus je keuze zodat jij je marketing campagne perfect volgens je eigen plannen kan doen. Zorg dat jouw klanten dus de meest aangename bedrukte slippers krijgen. Hoe comfortabeler, hoe vaker ze de bedrukte slippers gaan dragen en dat is uiteindelijk het doel. Ze komen in verschillende maten, zo kan je ervoor zorgen dat elke klant hun eigen maat uitkiest om zo de juiste bedrukte slippers in hun bezit te hebben en deze ook elke dag van de zomer zou willen aandoen.

Waar vind je ze?

Neem een kijkje in onze webshop of kom langs in onze showroom te Gent en wordt persoonlijk begeleid zodat je de perfecte keuze maakt voor jouw bedrukte slippers.

Wil je al bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het onderstaande contactformulier.

Op zoek naar andere zomerse gadgets? Klik hier en vindt meer informatie over ons ruim assortiment.

Offerte aanvragen

Click or drag a file to this area to upload.
Mogelijke bestandstypes: pdf, ai, eps, psd, jpg, jpeg, png, doc, docx, gif

 

 

You may also like