fbpx

Bedrukte sleutelhanger, ook in 3D!

Bedrukte sleutelhangers: het perfecte aandenken van de zomer!

 

Sleutelhanger met verschillende vormen voor jouw tekst of logo

 

Elke persoon die dit jaar een mooie uitstap maakt, naar een festival of evenement gaat, een pretpark of zoo bezoekt wil graag een aandenken hebben aan hun fijne dag of dagen. Wat is er beter dan een bedrukte sleutelhanger die hun laat denken aan de organisatie waar ze het plezier hadden beleefd. Zorg er dus voor dat ze rondlopen met een bedrukte sleutelhanger dat ze doet denken aan jouw organisatie.

BESTEL NU

 

 

Waarom een sleutelhanger?

Je zou denken dat bedrukte sleutelhangers overbodig zijn en dat niemand ze nog wil hebben. Niets is minder waar. Naast dat ze voor het publiek handig zijn voor bijvoorbeeld je sleutels minder snel kwijt te raken of sneller te herkennen als je ze laat vallen of ergens ziet liggen, geven de bedrukte sleutelhangers ook een mooi aandenken aan een zomerse tijd.

Als je langs een souvenir winkel loopt willen mensen vaak iets meenemen, dus waarom er niet voor zorgen dat die bedrukte sleutelhanger aan hun sleutelbos van jouw bedrijf is? Dit zorgt zowel voor verspreiding van het merk doordat mensen de sleutelhanger bij andere mensen zien hangen, maar ook voor een klant die terugkeert. Als ze elke dag kijken naar de bedrukte sleutelhanger met jouw merk op, gaan ze sneller uitkijken naar de volgende keer dat ze bij uw organisatie langskomen.

Ook in 3D vormen

Sleutelhanger in de vorm van een auto doorschijnend in verschillende kleuren

Naast de gewoonlijke sleutelhangers verkopen we ook 3D sleutelhangers. Deze maken de bedrukte sleutelhangers meer opvallend. Sommige mensen hebben ook graag een zwaardere sleutelhanger rond hun sleutels hangen. De bedrukte sleutelhangers zijn te bestellen in verschillende vormen en maten. Zo verkoop je de sleutelhanger die het best is voor jouw merk en voor de klant. Kies de vorm en kleur die het best bij jou bedrijf past.

Waar vind je de bedrukte sleutelhangers?

Je vindt ons ruim assortiment aan bedrukte sleutelhangers op onze webshop of kom langs in onze showroom te Gent.

Wil je al bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het onderstaande contactformulier.

Op zoek naar andere zomerse gadgets? Klik hier en vind het perfecte souvenir voor jouw klanten.

Offerte aanvragen

Click or drag a file to this area to upload.
Mogelijke bestandstypes: pdf, ai, eps, psd, jpg, jpeg, png, doc, docx, gif

You may also like