fbpx

Bedrukte paraplu’s

Bedrukte parapu’s

Bedrukte paraplu's

Bedrukte paraplu’s zorgen voor een ruim bereik

Geef jouw relaties een erg praktisch geschenk zoals een bedrukte paraplu met jouw logo. Zo laat je jouw klanten en relaties jouw publiciteit uitdragen. Tegelijk komt het regenscherm tijdens regenachtige dagen goed van pas.

Een paraplu kan op één of verschillende segmenten bedrukt worden. Wist je trouwens dat paraplu’s ook volledig in full colour kunnen bedrukt worden met een foto? Door de bedrukking blijft jouw naam of logo steeds onder de aandacht.

Paraplu’s kan je indelen in verschillende soorten: met een lange of korte  stok en promo- of stormkwaliteit. Met promokwaliteit worden de goedkoopste bedoeld, de perfecte weggevertjes. Met stormkwaliteit wordt bedoeld dat ze tegen een stootje kunnen bij ruig regenweer of een strakke wind.

Speciale paraplu’s

In eerste instantie kan je een onderscheid maken tussen de verschillende paraplu’s op basis van lengte, met een lange stok of opvouwbaar. Ze openen ofwel manueel of automatisch. Sommige openen omgekeerd, of er zijn er zelfs die elektrisch openen en dan ook terug sluiten, dat kan dan met één hand. Een ander onderscheid kan gemaakt worden volgens de kwaliteit. Zo zijn er promo paraplu’s als perfecte weggevertjes, golf paraplu’s waar je makkelijk met twee onder kan, maar er zijn ook erg sterke die makkelijk een storm overleven. De top onder deze storm exemplaren is ongetwijfeld deze van het merk Senz°.

Bedrukte paraplu's

Senz° storm paraplu’s

 

Een paraplu met bedrijfslogo zorgt dus voor een win-win situatie: jouw relaties blijven lekker droog terwijl jij profiteert van een tastbaar bereik waarbij jouw naamsbekendheid groter wordt.

Voorbeeld

Afmeting: Ø103 cm
Materiaal: hout / metaal / polyester
Zeefdruk, maximale afmeting 200 x 170 mm

Keuze uit volgende kleuren: navy, groen, wit, zwart, oranje, geel, rood, grijs, bruin en beige.

Kies uit de ruime keuze aan modellen en kleuren, bezoek de webshop met een overvloed aan paraplu’s.

Offerte aanvragen

Click or drag a file to this area to upload.
Mogelijke bestandstypes: pdf, ai, eps, psd, jpg, jpeg, png, doc, docx, gif
Naast vierkante paraplu’s bestaan er heel wat verschillende vormen onder andere in de vorm van een hartje. Je kan je ook afvragen welk nut het heeft dat een paraplu omgekeerd open gaat. Wel, wanneer je uit de auto stap kan je zo de paraplu al openen terwijl je zelf nog in het droge zit. Kom hem bij ons eens uittesten of vraag vrijblijvend meer informatie over welke paraplu nu het beste bij jouw concept past:
Full colour bedrukte paraplu's

Full colour bedrukte paraplu

Omgekeerde paraplu

Omgekeerde paraplu

Storm paraplu's

Storm paraplu

Hart paraplu rood

Rode hart paraplu

You may also like