fbpx

Bedrukte paraplu’s

Bedrukte parapu’s

Bedrukte paraplu's

Bedrukte paraplu’s zorgen voor een ruim bereik

Geef jouw relaties een erg praktisch geschenk zoals een bedrukte paraplu met jouw logo. Zo laat je jouw klanten en relaties jouw publiciteit uitdragen. Tegelijk komt het regenscherm tijdens regenachtige dagen goed van pas.

Een paraplu kan op één of verschillende segmenten bedrukt worden. Er is ook de mogelijkheid om de paraplu’s volledig in full colour te bedrukken met een foto? Door de bedrukking blijft jouw naam of logo steeds onder de aandacht.

Paraplu’s kan je indelen in verschillende soorten: met een lange of korte  stok en promo- of stormkwaliteit. Met promokwaliteit worden de goedkoopste modellen bedoeld, de perfecte weggevertjes. Met stormkwaliteit wordt bedoeld dat ze tegen een stootje kunnen bij ruig regenweer of een strakke wind.

Speciale paraplu’s

Bedrukte blauwe parapluIn eerste instantie kan je een onderscheid maken tussen de verschillende paraplu’s op basis van lengte, met een lange stok of opvouwbaar.
Er zijn ook verschillen qua openen en sluiten, sommige openen omgekeerd andere kunnen automatisch open en toe.
Ook is de kwaliteit een belangrijke factor als het op een keuze maken aankomt. Zo zijn er promo paraplu’s als perfecte weggevertjes, golf paraplu’s waar je makkelijk met twee onder kan, maar er zijn ook erg sterke die makkelijk een storm overleven.

Een paraplu met bedrijfslogo zorgt dus voor een win-win situatie: jouw relaties blijven lekker droog terwijl jij profiteert van een tastbaar bereik waarbij jouw naamsbekendheid groter wordt.

 

Kies uit de ruime keuze aan modellen en kleuren, bezoek de webshop met een overvloed aan paraplu’s.

Offerte aanvragen

Click or drag a file to this area to upload.
Mogelijke bestandstypes: pdf, ai, eps, psd, jpg, jpeg, png, doc, docx, gif
Naast vierkante paraplu’s bestaan er heel wat verschillende vormen onder andere in de vorm van een hartje. Je kan je ook afvragen welk nut het heeft dat een paraplu omgekeerd open gaat. Wel, wanneer je uit de auto stap kan je zo de paraplu al openen terwijl je zelf nog in het droge zit. Kom hem bij ons eens uittesten of vraag vrijblijvend meer informatie over welke paraplu nu het beste bij jouw concept past:

 

Omgekeerde paraplu

Storm paraplu's

Hart paraplu rood

You may also like