fbpx

Bedrukte lippenbalsem


Bedrukte lippenbalsem naar keuze van logo of tekst

 

Het gaat niet alleen om jouw naamsbekendheid, maar ook voor de gevoelige lippen die beschermt moeten worden tegen uitdroging, uitbarsting en weersomstandigheden. Met Astria bedrukte lippenbalsem houdt u lippen vochtig en veilig. Daarom is het belangrijk om een goeie lippenbalsem te kiezen voor jouw behoeften.

BESTEL NU

 

waarom wij ?

Bedrukte lippenbalsem kunnen we in verschillende vormen en maten leveren. Onder andere de bekende ronde stick die voorzien is van een draaimechanisme en langwerpige dop. Jouw logo of tekst bedrukken we op de houder.

Naast deze goedkope bedrukte lippenbalsem kunnen we ook andere lipsticks bedrukken en leveren. Zo hebben we duurzame varianten in andere verpakkingen zoals kleine blikjes of bolletjes, met UV bescherming of  lekkere smaken en natuurlijk ook de traditionele ‘rouge’ voor dames of voor viol jeanetten bij ’t karnaval.

Hoe worden bedrukte lippenbalsem gemaakt?

Het precies proces is afhankelijk zijn van de fabrikant van de lippenbalsem en de beschrijving van de klant. Bedrukte lippenbalsem worden vaak gebruikt door bedrijven en organisaties als onderdeel van een marketingcampagne.

Hoe best lippenbalsem gebruiken?

Jouw bedrukte lippenbalsem kun je aan jouw klanten aan de kassa of in een cadeau tasje meegeven, zo dat ze elke keer als ze hun lippenbalsem gebruiken jouw logo zien. Zo maak je ook reclame

Rode bedrukte lippenbalsem stick

voor jouw eigen bedrijf. Je kunt hier ook je eigen lippenbalsem lijn aanmaken. Creëer je eigen logo, upload deze bij de offerte en wij zorgen ervoor dat de bedrukte lippenbalsem geproduceerd wordt. Zo kunt u ook focussen op jouw verkoop en marketing.

Beschikbare kleuren:
  • Rood
  • Blauw
  • Zwart
  • Geel
  • Oranje
  • Metaal
  • Roze
  • Wit
  • groen

Bestel ze nu !

Neem zeker een kijkje op ons webshop of kom gerust langs bij toonzaal. De juiste keuze wordt bij Astria gemaakt. Deze bevindt zich te Gent in de Lange Violletstraat 285.

Wil je bestellen? Vul de onderstaande offerte aan!

Offerte aanvragen

Click or drag a file to this area to upload.
Mogelijke bestandstypes: pdf, ai, eps, psd, jpg, jpeg, png, doc, docx, gif

 

Lippenbalsem lanyardLippenbalsem ball

You may also like