fbpx

Bedrukte boomerangs

Bedrukte boomerangs

Bedrukte boomerangsBedrukte boomerangs

Bedrukte boomerangs met jouw logo, komen altijd terug! De standaard kleuren waarin ze te verkrijgen zijn zijn onder meer in geel, groen, rood, blauw… Hier ook, bij grotere aantallen is het mogelijk ze te laten fabriceren in elke gewenste kleur. Daarvoor heb je een PMS-kleurcode nodig.

Deze op de afbeelding bijvoorbeeld heeft een omvang van om en bij de 30 bij 4,5 cm. De grondstof voor deze bedrukte boomerangs is polypropylene.

Ecologische boomerangs

Opmerkelijk is dat bedrukte boomerangs niet altijd geproduceerd worden van kunststof, desgewenst kunnen ze ook speciaal gemaakt worden van gerecycleerd plastic. Maar wil je nog verder gaan, bestel dan 100% ecologische boomerangs die men maakt van FSC-gecertificeerd hout. Een perfecte match als jouw organisatie een bewust duurzame uitstraling nastreeft! Deze prachtige gadget wordt zeker geapprecieerd door diegene die hem ontvangt.

Al kan je er in elk seizoen mee spelen, het is een uitgelezen leuke zomer-gadget voor op het strand of in het park. Dan nog, het belangrijkste is de boodschap die je ermee wilt overbrengen. Welke slogan zal je er op laten drukken?

 

Zoek dus niet verder, je bent al aan het juiste adres. Vraag snel een vrijblijvend offerte aan!

Offerte aanvragen

Click or drag a file to this area to upload.
Mogelijke bestandstypes: pdf, ai, eps, psd, jpg, jpeg, png, doc, docx, gif

Vind je bedrukte boomerangs maar niks, dan vind je frisbees bedrukt met uw logo misschien geweldig? En wat als de zon in jouw ogen zit? Alles wijst dan uit dan je bedrukte zonnebrillen nodig hebt!

You may also like