fbpx

Balmain accessiores

Balmain-Marry-ChristmasDe samenwerking tussen H&M en het Franse modehuis Balmain ging niet ongemerkt voorbij. Beide merken veroorzaakten een ware stormloop daardat een exclusieve en beperkte collectie van Balmain aangeboden werd in de Zweedse modeketen.

Dat betekende dat kledingstukken van het peperdure merk aan bodemprijzen bij het warenhuis verkocht werden. Er kwamen dan ook vele fashionistas op deze stunt af. Wie later dan openingstijd arriveerde was er aan voor de moeite. Alles werd in enkele uren uitverkocht.

Wie deze actie miste kan zich nog steeds tegoed doen aan tal van leuke accessiores zoals balpennen, paraplu’s, mooie schoudertassen of organizers. Met het einde van het jaar is in zicht is het een uitgelezen moment om uw klanten en prospecten een plezier te doen met een leuke gadget en tevens uw naam te verbinden aan het mooie merk Balmain.

Bekijk onze volledige collectie accessiores van Balmain hier en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Balmain

 

 

 

Enkele voorbeelden:

 

 

Balmain notitieboek

Notitieboek midi (A5). Klassiek stoffen notitieboek (A5-formaat) met elastieksluiting en 80 vel gelinieerd 80 g/m² papier. Met uitvouw-opbergvak op de achterzijde. Geleverd in geschenkverpakking. Karton bekleed met stof.

 

 

Orion 27" paraplu. Exclusief ontworpen klassieke paraplu met zwart metalen schacht en baleinen en houten hoekgreep. Met bijpassend foudraal in de kleur van het scherm. Nylon. 535.

Orion 27″ paraplu. Exclusief ontworpen klassieke paraplu met zwart metalen schacht en baleinen en houten hoekgreep. Met bijpassend foudraal in de kleur van het scherm. Nylon. 535.

 

 

Balmain balpennen

Stylus/balpen. Modieuze balpen met draaimechanisme en stylus-tip voor het touchscreen van tablet of smartphone. Geleverd in een gelakte Balmain geschenkdoos ( 16 x 3,5 x 3 cm). Metaal.

 

 

Schoudertas klein 15.4". Met de slanke aktetas kunt u al uw zakelijke benodigdheden overal mee naartoe nemen. De tas heeft een 15,4" laptopcompartiment en diverse vakken voor het opbergen van documenten en accessoires. Geleverd in een Balmain geschenkverpakking. Microfiber.

Schoudertas klein 15.4″. Met de slanke aktetas kunt u al uw zakelijke benodigdheden overal mee naartoe nemen. De tas heeft een 15,4″ laptopcompartiment en diverse vakken voor het opbergen van documenten en accessoires. Geleverd in een Balmain geschenkverpakking. Microfiber.

 

Offerte aanvragen

 

Click or drag a file to this area to upload.
Mogelijke bestandstypes: pdf, ai, eps, psd, jpg, jpeg, png, doc, docx, gif

 

Top

You may also like