fbpx

Mutsen en sjaals

Sjaals, mutsen & handschoenen

Mutsen en sjaals

Hou jouw werknemers en zakenrelaties warm in koude wintermaanden! Deze kunnen met een logo of merk gepersonaliseerd worden. Er is geen betere reclame om uw naamsbekendheid het hoofd te bieden!

 

Verschillende soorten mutsen

Mutsen gemaakt van fleece zijn erg warm en zacht door de wollige stof van het polyester. Gebreide mutsen vindt je zowel van polyester, katoen of andere materialen.

Alle mutsen geven een enorme veelzijdigheid en zijn erg doeltreffendheid voor de komende winter of herfst. Zowel op de skipiste als erna op de après-ski komen deze goed van pas. Ook bij een wandeling door het winterse landschap heb je er veel aan. Er zijn gelegenheden genoeg om een muts te dragen en reclame te maken.

 

Bedrukken of borduren van mutsen?

Mutsen bedrukt of geborduurd worden. Moet wel gezegd, het mooiste resultaat op een gebreide of fleece must is een borduring. Afhankelijk van het model wordt een maximum formaat gehanteerd tot 6×12 cm. Er is een veelzijdigheid aan modellen, kleuren en maten. De doeleinden kunnen variëren, van give-away op evenementen of team buildings tot opvallen op grote sportmanifestaties en andere gelegenheden!

Een bedrukte muts met logo en slogan is een ideaal promotiemiddel en zorgt gemakkelijk voor naamsbekendheid tegen relatief lage kosten. Er zijn speciaal ontworpen modellen die gemakkelijk kunnen bedrukt worden:

Assortiment mutsen

Gele zonnehoedjes

Zonnehoedjes

In het assortiment vindt u fleece en gebreide mutsen, beanies, sherpas, dubbel layer skimutsen, mutsen met reflectie, kerstmutsen, oorwarmers, om te sporten, zonnehoedjes, afstudeerhoedjes en zelfs fietshelmen voor volwassenen en kinderen.

Daarnaast kunt u ook een bijpassende sjaals of handschoenen voorzien eventueel samen in een geschenkverpakking of rugzak. Alle mutsen zijn van onze kwaliteitsmerken onder meer Niltons, James & Nicholsonen, Beechfield, Result Headwear en Result Winter en Myrtle Beach  meestal verkrijgbaar in één maat of voor volwassenen en kinderen.

 

Offerte of bestellen via webshop

Vraag geheel vrijblijvend een offerte voor bedrukte mutsen, sjaals en handschoenen of bestel via de webshop.  Neem in elk geval slechts genoegen met de beste kwaliteit en prijsverhouding!

 

Offerte aanvragen

Click or drag a file to this area to upload.
Mogelijke bestandstypes: pdf, ai, eps, psd, jpg, jpeg, png, doc, docx, gif

Fleece baby mutsen, blauw met witte band

Fleece baby mutsen

Wintermutsen grijs met oranje accenten

Wintermutsen tegen de kou

 

You may also like