fbpx

Corona beschermartikelen

Corona beschermartikelen zoals mondmaskers, mondkapjes, beschermkledingBeschermartikelen tegen corona

Social distancing

Dat voorrang geven aan onze gezondheid op de eerste plaats komt moet niet gezegd. Het is broodnodig het coronavirus op alle niveaus te bestrijden. Het wapenen tegen dit onzichtbare onheil kan al door regelmatig de handen te wassen. En ‘social distancing’ beschermt tegen de besmetting van omstaanders. Ziek worden wil iedereen natuurlijk vermijden. Dat kan door gebruik te maken van corona beschermartikelen.

Al dan niet bedrukte mondmaskers

De verplichte mondkapjes of mondmaskers zijn daarbij geen overbodige luxe. In de strijd tegen covid-19 mag je niet vergeten om regelmatig de handen te desinfecteren met handgels of doekjes. Naast beschermkleding bieden ook handschoenen, brillen en de zogeheten face shields een optimale bescherming op medisch vlak.

Mondmaskers in het nieuws

Fac shield gezichtsschild met bedrukking

Door het overheersende nieuws en alle door de overheid gestelde maatregelen om covid-19 terug te dringen stelt zich een heel grote vraag naar corona beschermartikelen. Om aan deze vraag te voldoen zijn verschillende van onze betrouwbare toeleveranciers en fabrikanten omgeschakeld en bieden nu deze producten aan. Safety first!

De rush naar mondmaskers en mondkapjes zal de komende dagen en maanden nog drastischer toenemen.

Zie de prijslijst hieronder of vraag een vrijblijvende offerte.

 

Protection marketing

Hygiëne is erg belangrijk voor je gezondheid. In onzekere tijden, waarbij een nooit geziene pandemie de wereld teistert is iedereen heel alert. Laat zien dat je geeft om de gezondheid van jouw relaties, werknemers of omgeving middels protection marketing. Veilige desinfecterende handgels in kleine flesjes of grotere flessen met pomp kunnen voorzien worden met een eigen label met jouw logo of boodschap. Desinfecterende doekjes zijn ook uitermate geschikt om de dodelijke virussen te bestrijden. Deze doekjes worden verpakt in een bedrukt kartonnen hoesje. De verpakking is niet het belangrijkste. Hou tegelijk ook rekening met volgende punten.

 

Fashion maskers

Coronavirus of niet, in de modewereld maakt het smogmasker of chirurgische masker een sterke opmars. Heel wat grote sterren worden opgemerkt met kleurrijke mondmaskers. Je ziet ze steeds vaker op de catwalk. Volgens sommige mode-experts is het dé must have van de toekomst. Voor anderen hoort dit accessoire enkel thuis in het ziekenhuis. Een extra comfort geeft en niet, of wat denk jij?

Of ze voldoende bescherming bieden laten we in het midden. Wat zeker is, fashion maskers worden steeds vaker besteld.

 

desinfecterende handgels en doekjes protection marketing

Belangrijke note

Virussen en bacteriën worden enkel gedood met een product dat minimaal 70% alcohol bevat. Daarom de voorkeur voor een grote voorraad van desinfectie doekjes met alcoholpercentage van 75% – in tegenstelling tot diverse sprays met lagere percentage alcohol erin.

Voor alle medische producten zijn alle nodige certificaten voorhanden. Alle producten zijn voorzien van een CE label. De ademhalingsbeschermingsmaskers N95 zijn FDA gecertificeerd en zijn qua veiligheid te vergelijken met de FFP2 mondmaskers.

 

Bedrukte mondmaskers bestellen

Bedrukte mondmasker: wat moet je weten?

Waar moet je op letten als je bedrukte mondmasker koopt? Wat zijn betrouwbare modellen? En hoe gebruik je ze op de juiste manier? Ontdek hier wat je moet weten.

Levertijd en prijzen van deze corona beschermartikelen zijn onder alle voorbehoud excl. 21% btw en exclusief hoeveelheidskorting vanaf de aankoop van 2 verschillende producten. Vraag een offerte aan.

 

Vraag vrijblijvend een offerte

Click or drag a file to this area to upload.
Mogelijke bestandstypes: pdf, ai, eps, psd, jpg, jpeg, png, doc, docx, gif

 

protection marketing corona beschermartikelen tegen covid-19

You may also like