fbpx

Pocket zonnecréme spray met opdruk

Pocket zonnecrème met opdruk

Pocket zonnecréme spray met opdruk

On the go zonnecréme

Je kent het moment bij een onverwachte zomerdag, de felle zon brand op jouw gezicht en je hebt geen zonnecrème bij de hand. Al snel zie je rood en verbrand, erg vervelend! Met deze handzame zonnebrand spray met factor 30 ben je goed voorbereid op deze prachtige warme dagen en ben je helemaal beschermd tegen de zon. Neem hem mee naar een festival, op de fiets, bij een uitstap naar de zee, een bezoek met de kinderen aan de speeltuin, de volgende skireis of gewoon op vakantie naar de zon. Deze pocket zonnecrème zal op heel veel momenten heel goed van pas komen!

Een positieve boodschap met zonnecrème sprays

Met de pocket zonnecrème spray koppel je een positieve boodschap aan het zich beschermen tegen de zon. Jouw klanten of contacten zullen je give-away heel erg waarderen en vooral zich kunnen beschermen tegen het verbranden door de zon. Het grote bedrukkingsoppervlak kan ook full colour digitaal bedrukt worden.

We houden van de zon, maar moeten ons ook beschermen!

Dat kan ook met een leuke bedrukte zonnebril. Een ideale combi voor een zomerse goodie bag!

 

Bekijk de verschillende producten in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan voor deze pocket zonnecrème spray met opdruk.

 

Offerte aanvragen

Klik hier voor een offerte.

You may also like